Oxikodon 30 mg


Oxykodon, som säljs under varumärken som Percocet och OxyContin bland många andra, är en opioid  medicin som används för lindring av måttlig till svår smärta. Det brukar tas i munnen och finns tillgängligt som en läkemedel med en ingrediens i formuleringar med omedelbar frisättning och kontrollerad frisättning. I Storbritannien finns det tillgängligt i 10 mg / ml och 50 mg / ml formulering för intramuskulär eller intravenös administrering. Kombinationsprodukter är också tillgängliga som formuleringar med omedelbar frisättning, med icke-narkotiska analgetiska ingredienser, såsom paracetamol (acetaminofen) och nonsteroidala antiinflammatoriska läkemedel (NSAID), inklusive aspirin och ibuprofen.
Den förlängda frisättningsformen för detta läkemedel är för behandling av smärta dygnet runt. Denna form av oxikodon är inte avsedd för användning på grund av smärta.
Förvara vid rums temperatur, bort från värme, fukt och ljus. Håll koll på din medicin. Oxykodon är ett missbrukemedel och du bör vara medveten om någon använder ditt läkemedel felaktigt eller utan recept.
Fyll på dina mediciner hos oss utan recept och dra nytta av 20% rabatt. Skicka oss en förfrågan.

100 st / 1800KR
150 st / 2200KR
200 st / 2800KR

Vi erbjuder rabatterade priser för majoriteten och regelbundna köp.

Köp nu

 


©2018 Sverige Hopp Apotek | Köp medicinering online