Oxynorm 10/20 mg


Dessa kapslar har ordinerats för dig av din läkare för att lindra måttlig till svår smärta. De innehåller den aktiva ingrediensen oxykodon som tillhör en grupp läkemedel som kallas starka analgetika eller "smärtstillande medel".
Att dricka alkohol under behandlingen med dessa kapslar kan göra dig sömnig eller öka risken för allvarliga biverkningar som långsam andning med risk för andningstopp och medvetslöshet. Det rekommenderas att du inte dricker alkohol medan du tar OxyNorm kapslar.
Du bör undvika att dricka grapefruktjuice under din behandling med detta läkemedel.
Den vanliga startdosen är en 10 mg kapsel var 4 till 6 timmar. Däremot kommer din läkare att föreskriva den dos som krävs för att behandla din smärta.
Du ska inte sluta sluta ta dessa kapslar om inte din läkare säger att du ska. Om du vill sluta ta dina kapslar, diskutera detta med din läkare först. De kommer att berätta hur du gör det, vanligtvis genom att minska dosen gradvis så att du inte upplever obehagliga effekter. Uttagssymptom som agitation, ångest, hjärtklappning, skakning eller svettning kan uppstå om du plötsligt slutar ta dessa kapslar.
För mer information och beställning skicka oss en förfrågan.

100 st / 1800KR
150 st / 2200KR
200 st / 2800KR

Vi erbjuder rabatterade priser för majoriteten och regelbundna köp.

Köp nu

 


©2018 Sverige Hopp Apotek | Köp medicinering online